400 g
Peuranlapaa jauhettuna
250 g
Hirvenmaksaa jauhettuna
100 g
Sipulia
100 g
Sikajauhelihaa
20 g
kuivattua suppilovahveroa
20 g
suolaa
1 dl
Korppujauhoja
1,5 dl
Hirvilientä (katso resepti)
1/2 tl
Mustapippuria (jauhettu)
1
Kananmuna
50 g
Voita paistamiseen

Täytetyt jauheliha-maksapihvit

Laita korppujauho hirviliemeen turpoamaan. Laita sienet veteen likoamaan.
Sekoita jauhettu peuranliha ja maksa korppujauhomassaan. Lisää silputtu freesattu sipuli massaan. Lisää suola,mustapippuri ja kananmuna. Vaivaa taikina.

Silppua sienet ja sekoita ne jauhettuun porsaanlapaan. Mausta hieman suolalla ja pippurilla. Vaivaa taikina.

Jaa peuranmaksalihamassa 6 osaan ja muodosta suorakaiteen muotoisia taikinalevyjä. Jaa porsaanlapasieniseos 6 osaan ja annostele se taikinalevyn toiselle reunalle.
Käännä levyn toinen reuna päälle. Paista voissa kypsäksi.

Tarjoile voissa ruskistetun omenan ja keitettyjen kyssäkaalin ja porkkanan kera.

Tähän voit käyttää myös jauhettua kuvetta tai kylkeä, mielellään tietenkin lihaisampaa osaa. Käytä nuoren eläimen maksaa.