2dl
punaviiniä
4dl
demi-glace-kastikepohjaa
1 kpl
keltasipuli
0,05 kg
selleriä
0,05 kg
palsternakkaa
0,05 kg
porkkanaa
1 oksa
timjamia
2 oksaa
rosmariinia
6 kokonaista
mustaa pippuria
hunajaa
tummaa balsamicoa
rypsiöljy

Rosmariinikastike hirvelle

  • Pilko sipuli, selleri, porkkana, palsternakka ja kuullota niitä kattilassa pienessä tilkassa öljyä
  • Lisää punaviini, pippurit ja timjami. Anna kiehua hiljalleen puoleen.
  • Lisää demi-glace ja keitä hiljalleen kunnes jäljellä 4 dl.
  • Laita rosmariinin oksat kuumaan kastikkeeseen 10 minuutin ajaksi (älä keitä).
  • Siivilöi kastike ja mausta suolalla, balsamicolla ja hunajalla.